FC Botoşani - Farul Constanţa 1-1. Spectacol în ultimul meci al etapei a patra din Superligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi
Hagi

FC Botoşani a remizat pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 1-1, în cadrul ultimei partide din a patra etapă a Superligii. Chiar dacă nu a fost un meci cu multe goluri, partida din Botoşani a fost spectaculoasă şi cu foarte multe ocazii importante de ambele părţi.

Gazdele au deschis rapid scorul, încă din minutul 5, după autogolul lui Mladen. Vlad Morar a restabilit egalitatea în minutul 40, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

 Atât FC Botoşani cât şi Farul Constanţa rămân neînvinse după primele patru etape de campionat. Ambele formaţii au acumulat 8 puncte şi ocupă locurile 4 şi 5 în clasament.  Deşi nu a fost un meci cu multe goluri, cele două formaţii au oferit un adevărat spectacol savurat de fanii fotbalului. Raportul ocaziilor a fost de 24-9, în favoarea oaspeţilor. 

La finalul partidei, Gică Hagi, a declarat că echipa sa merita mai mult, deoarece a avut multe ocazii de a marca. 

”Cred că meritam mult mai mult, am avut multe ocazii, dar asta este. Cred că e unul dintre cele mai bune meciuri din Liga 1. Sunt foarte mulţumit de jucători, de atitudinea lor, jocul foarte bun. Cred că am făcut un meci foarte bun şi trebuia să plecăm cu cele trei puncte.”, a declarat Gică Hagi.

Mihai Teja, antrenorul gazdelor, le-a multumit fanilor veniţi să sprijine echipa pe stadion şi s-a declarat încrezător în evoluţia jocului echipei sale. 

"Cred că a fost un meci echilibrat. Noi am început bine jocul, dacă dădeam şi al doilea gol cred că era mai greu pentru ei. Ne-au împins mai mult cu fazele fixe. A fost un meci spectaculos. Noi am schimbat foarte mulţi jucători, încă nu avem omogenitatea necesară, s-au făcut multe greşeli de pase. Dar îi felicit pe băieţi, a fost un meci cu ritm, şi-au dorit să câştige. Le mulţumim suporterilor, care au venit în număr foarte mare astăzi, au făcut o atmosferă frumoasă. De aceea ne-am apucat de fotbal, să avem o asemenea atmosferă. Cred că o să formăm o echipă puternică la Botoşani, mai avem nevoie de puţin timp. E bine că nu avem nicio înfrângere. Duminică jucăm la campioana CFR, un meci greu, dar mergem să ne batem de la egal la egal", a spus Mihai Teja, relatează Digisport.

 După primele patru etape, CFR Cluj şi Rapid sunt lideri în clasament, fiecare acumulând 9 puncte,urmate de Hermannstadt, Farul şi FC Botoşani, cu câte 8 puncte fiecare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite