FC Braşov – CFR Cluj, suspect de blat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bud a marcat unicul gol al meciului de aseară
Bud a marcat unicul gol al meciului de aseară

CFR Cluj a câştigat, aseară, cu 1-0, meciul jucat pe terenul formaţiei FC Braşov, prin golul marcat de Bud în minutul 18.

Rivalele la titlu ale echipei clujene, Steaua şi Dinamo, suspectează că braşovenii au cedat prea uşor. Valeriu Argăseală s-a declarat surpins că echipa gazdă nu a contat pe cinci dintre titularii obişnuiţi ai echipei. „Nu ştiu dacă ăsta este Braşovul! Dacă ştiam, mai bine nu mă duceam la meci. Au fost cinci titulari care jucau meci de meci şi care nu au fost cu CFR". „Ceva nu e în regulă! Probabil că îi protejează pe acei jucători pentru meciul cu Steaua!", a spus şi acţionarul dinamovist Vasile Turcu. Şi directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a amendat prestaţia slabă a echipei de sub Tâmpa: „Braşovul mi-a dat impresia la meciul cu CFR că asist la un meci de antrenament seniori cu juniori".

Preşedintele clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, a explicat de ce au lipsit cei cinci: „Ca să glumesc, spun că i-am menajat pe cei cinci pentru meciul cu Steaua. Acum serios, ei chiar au fost accidentaţi şi cel mult doi dintre ei vor putea să joace în Ghencea". Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, spune că echipa sa a câştigat meritat: „Am venit să câştigăm şi am câştigat meritat! Suntem pe locul unu şi ne-am impus după un meci foarte greu". Braşovenii au motive să dorească ca CFR-ul să ia titlul. Dacă braşovenii şi clujenii se califică în finala Cupei României, iar CFR câştigă campionatul, echipa de sub Tâmpa are asigurat un loc în Liga Europa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite