FC Hermannstadt, victorie cu UTA Arad. Dinamo, pe loc de retrogradare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
minge

Formaţia FC Hermannstadt a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, (0-0), echipa UTA Arad, în etapa a III-a a play-out-ului Ligii I.

UTA a început meciul cu ocazia lui Roger, iar sibienii au răspuns prin Sîntean. Cei care au presat mai mult au fost oaspeţii, care au nimerit bara prin Matricardi, din apropiere, iar Sîntean a parat şutul lui Sîntean.

Arădenii au avut o singură ocazie mai periculoasă în prima repriză, când şutul lui Roger a fost parat cu piciorul de portarul Figueiredo, Petrescu a încheiat prima parte cu o ocazie uriaşă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Petrescu, în minutul 49. Pe final, Hermannstadt a mai avut o bară, prin Dâlbea.

Pe stadionul din Ghencea, ultraşii Stelei au afişat un banner, prin care îi incurajează pe cei de la UTA Arad să piardă meciul cu Hermannstadt, echipă care se află în lupat a retrogradare cu Dinamo.

UTA Arad: Balauru - Shliakov, Erico, F. Ilie, Roumpoulakou (Peteleu '82)- Albu (Hora '46), Vorobjovas - Antal (Voinea '71), Miculescu (Petre '77), Rusu (Bustea '46)- Roger. Antrenor: Laszlo Balint

FC Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Matricardi, I. Stoica, Opruţ - Belu (Scarlatache '78), Alhassan, Addae - P. Petrescu  (Sebaihi '65), Bagaric (Yazalde '47), Sîntean. Antrenor: Eugen Beza

Cartonaşe galbene:Voinea '86 /  Alhassan '37, Stoica '57, Bagaric '68, Cristiano '90+1

Arbitri: Marian Barbu – Vladimir Urzică, Ferencz Tunyogi – Viorel Nicuşor Flueran

Observator: Nicolae Grigorescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite