FCSB câştigă derby-ul cu Dinamo, se distanţează în fruntea clasamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Echipa patronată de Gigi Becali  a învins, miercuri, în deplasare,  1-0 (1-0), pe marea rivală Dinamo, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I.

Oaspeţii au început mai bine partida şi au deschis repede scorul prin Tănase (minutul 9). Acesta a pătruns de pe partea stângă spre centru şi a marcat cu un şut de la 16 metri. Până la pauză, FCSB putea dubla avantajul prin Octavian Popescu (30) şi Coman (32), dar şi Dinamo a irosit două oportunitpţi de a egala. 

Partea secundă a fost dominată de oaspeţi, care au ratat mai multe ocazii de a marca, inclusiv o bară a lui Vukusic (86). Imprecizia la finalizare a băieţilor lui Toni Petrea putea fi pedepsită de Nepomuceno în minutele de prelungire, dar lovitura sa de cap a trecut la o plamă de poarta lui Vlad. 

Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - Sorescu, P. Anton, Răuţă (Gol '58), Fabbrini (Gueye '73) - G. Creţu (Achim '2, Nepomuceno '73) - Nemec. Antrenor Ionel Gane;

FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Oaidă '71), Şut (Perianu '68), Moruţan - Octavian Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman (Vukusici '77). Antrenor Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Bejan '10, St. Filip '57 şi '79, I. Gane (antrenor) '82, Sorescu '88, Anton '90 / Şut '64

Cartonaş roşu: St. Filip '79

FCSB conduce în clasament, cu 48 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 44 de puncte, şi CS Universitatea Craiova, cu 40 de puncte.

Dinamo rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 8, şi cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 10.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite