FCSB - CFR Cluj 3-1. Vicecampioana termină campionatul cu o victorie fără miză în derby-ul cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCSB
FCSB

FCSB a reuşit să se impună în ultima etapă din playoff-ul Ligii 1, pe teren propriu, împotriva campioanei de anul acesta, CFR Cluj.

Clujenii au cucerit un nou titlu, al cincilea la rând, în urmă cu o etapă, fapt pentru care nu au mai venit cu cel mai bun lot pentru derby-ul cu FCSB, disputat la Buzău, în faţa a peste 8.000 de spectatori. 

Tavi Popescu a deschis scorul în minutul 30 cu un şut din marginea careului de 16 metri. Până la pauză CFR Cluj a restabilit egalitatea prin Dimitrov. În repriza secundă Şut a reuşit dubla pentru roş-albaştri. 

În primele minute ale partidei jocul a fost întrerupt din cauza petardelor aruncate pe teren de către suporteri. De asemenea, antrenorul oaspeţilor, Dan Petrescu, nu a stat pe bancă, acesta anunţând că nu se simte bine şi că este obosit.

Pentru FCSB a fost o victorie fără miză după ce în penultima etapă a ratat şansa de a transforma acest meci într-unul decisiv pentru titlu, atunci când a remizat în deplasare cu Voluntari, scor 2-2.  FCSB a obţinut al 14-lea succes de pe teren propriu din acest sezon şi încheie pe poziţia secundă în clasament.

În această ediţie de campionat Dan Petrescu a folosit 40 de jucători, în timp ce FCSB a mizat pe 34 de jucători. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite