FCSB - CS U Craiova, meci demenţial: Cinci goluri, dintre care două au fost fabuloase, şi un autogol şocant! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpiu Moruţan (centru) a deschis scorul cu un şut fabulos
Olimpiu Moruţan (centru) a deschis scorul cu un şut fabulos

La câteva ore după ce naţionala olimpică ne-a furnizat o prestaţie jalnică, în mod nesperat, etapa a doua a Ligii I ne-a oferit un derby spectaculos, cu de toate.

Craiova se destramă, în acest început de sezon, însă măcar o face într-un mod plăcut ochiului, pentru spectatorul neutru! După înfrângerea ruşinoasă de joi, din turul II preliminar al Conference League, cu Laci din Albania (0-1), oltenii au rămas fără antrenor.

Cu Marinos Ouzounidis plecat înapoi în Grecia şi cu mijlocaşul ei cel mai bun, Alexandru Cicăldau, vândut la Galatasary, CS U Craiova a fost carne de tun pe „Arena Naţională“. Iar prăbuşirea ei a început după o execuţie magnifică, reuşită de Moruţan, în minutul 7. Fotbalistul FCSB a prins un şut splendid, cu care l-a învins pe Pigliacelli. A fost doar începutul sfârşitului pentru Craiova! Pentru că, până la pauză, bucureştenii au mai înscris de două ori, prin tânărul Octavian Popescu (16) şi noua lor vedetă, Andrei Cordea (43).

8.000 de spectatori au fost în tribunele „Arenei Naţionale“, la meciul FCSB - CS U Craiova.  

Bergodi şi Reghecampf, în tribune

Probabil Cristiano Bergodi şi Laurenţiu Reghecampf, cei doi antrenori liberi de contract, aflaţi în tribunele „Arenei Naţionale“, au fost oripilaţi de cum a arătat Craiova. Mai ales că despre amândoi s-a vehiculat că ar fi în cărţi pentru preluarea formaţiei finanţate de Mihai Rotaru.

Cert e că, după pauză, Craiova a continuat să fie „sacul de box“ al FCSB-ului! Iar un autogol şocant al lui Mateiu a ridicat scorul la 4-0, în minutul 60!

Abia din acest moment, oltenii au dat ceva semne de viaţă. Şi au punctat prin nou-intratul Jovan Markovici (20 de ani), care a redus din diferenţă cu o execuţie superbă. Aproape imediat, acelaşi Markovici putea puncta pentru 4-2, însă şutul său a trecut pe lângă poartă.

Scăpată de acest moment delicat, FCSB a controlat partida până la final şi s-a impus, per ansamblu, lejer, scor 4-1.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite