FCSB, debut lejer în Europa: Echipa lui Gigi Becali va avea de îndeplinit o simplă formalitate în turul I preliminar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Chiar dacă a fost nevoită să joace în cupele europene, încă din luna iulie, vicecampioana a beneficiat de un start fără emoţii, având statutul de cap de serie la tragerea la sorţi de astăzi.

FCSB a ratat accederea în grupele cupelor europene în sezonul trecut, iar un nou eşec, în noua stagiune, ar fi o lovitură cruntă pentru Gigi Becali din punct de vedere financiar.

Având în vedere modul în care a decurs numirea noului antrenor, care, de fapt, e un alt secund pentru Gigi Becali, perspectivele nu sunt cele mai bune pentru formaţia bucureşteană. Totuşi, până şi Bogdan Andone, noul tehnician al roş-albaştrilor, n-are cum să rateze calificarea în turul II preliminar al Ligii Europa, având în vedere numele adversarei din prima fază.

Vorbim despre Milsami Orhei, ocupanta locului 3 în prima ligă din Moldova. Primul meci se va juca la Giurgiu – arena aleasă de bucureşteni pentru primele partide oficiale din acest sezon – la 11 iulie. Returul e programat pentru 18 iulie.

Singura problemă pentru FCSB constă în faptul că, în acest moment, campionatul din Moldova e în plină desfăşurare, în timp ce, la ora duelului cu Milsami, elevii lui Bogdan Andone vor bifa primul meci oficial din noul sezon.

După 13 etape scurse din campionatul din Moldova, Milsami e pe 3 cu 6 victorii, 5 remize şi 2 înfrângeri, având 23 de puncte. Lider e Şerif Tiraspol cu 33 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite