FCSB - Guimaraes: Becali a lămurit situaţia noului său secund. „Vineri, îl prezentăm. Nu mai e niciun secret“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a început sezonul cu Bogdan Andone, l-a continuat cu Vergil Andronache, iar acum se pregăteşte să aducă o nouă „marionetă“ pentru patron. Şi, atenţie, sezonul a început de doar o lună şi jumătate.

Ce se întâmplă la FCSB e de râsul curcilor! Gigi Becali a admis, fără nicio jenă, că el ia toate deciziile tehnico-tactice. În aceste condiţii, e doar nevoie de cineva care să alerge cot la cot cu jucătorii, în timpul săptămânii, la antrenamente, iar apoi, la meciuri, să facă schimbările dictate prin telefon.

Începând de vineri, acest executant va fi Bogdan Argeş Vintilă (47 de ani), un fost portar decent şi un actual antrenor modest. CV-ul său ca principal vorbeşte de la sine: Concordia Chiajna, Viitorul, România U-17, Voluntari şi Metaloglobus. A fost, în câteva rânduri, şi secundul lui Hagi, la Galatasaray şi la Viitorul.

Acum, Vintilă e şomer, motiv pentru care, la prima strigare a lui Becali, a dat o fugă până la reşedinţa acestuia din Aleea Alexandru, joi, înaintea partidei cu Guimaraes. Prezentarea sa va avea loc, vineri. Informaţia a fost confirmată de Gigi Becali la Pro X, după remiza cu Guimaraes (0-0).

Bogdan Argeş Vintilă va debuta în funcţia de secund pentru Becali, duminică (ora 21.00) în partida din etapa a 7-a, Gaz Metan - FCSB.

Ce a spus Gigi Becali?

*Mâine (n.r. - vineri), la 10.15, o să vedeţi noul antrenor. Nu mai e secret, Bogdan Vintilă e antrenorul. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat mult că a fost elevul lui. Cunoaşte filosofia lui Hagi şi asta i-am cerut: „Vreau să joci ce ai învăţat de la Hagi“. Jucătorii nu o să ştie altceva decât antrenament. Asta e meseria lor: antrenament, antrenament şi numai antrenament.

*Pe cei mai mulţi jucători îi cunoaşte deja. El mi-a zis că pe Tănase l-a învăţat fotbal de mic. Am şi vorbit cu Florinel înainte: „Cum e, cutare?“ Mi-a zis că ştie, că e un antrenor pe care îl respectă, îl apreciază. O să se antreneze non-stop şi când ajung acasă o să cadă morţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite