FCSB rămâne fără „casă”. Concertul uneia dintre cele mai mari cântăreţe ale lumii trimite echipa în provincie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai aşteptate concerte ale anului viitor, cel al lui Celine Dion, se va suprapune cu perioada meciurilor din preliminariile pentru cupele europene.

La cei 51 de ani, Celine Dion va susţine, pe 29 iulie, în Bucureşti un concert care se anunţă a fi uriaş, în cadrul turneului „Courage World Tour”. Evenimentul va avea loc pe Arena Naţională, unde se preconizează prezenţa a aproximativ 55.000 de oameni, cât permite capacitatea stadionului.  unde vor putea veni aproximativ 55.000 de fani. 

Evenimentul se suprapune cu perioada preliminariilor pentru cupele europene şi, dacă Fcsb se va califica, se va reorienta către stadioanele din provincie pentru disputarea meciurilor de acasă. Mai exact, în programul provizoriu anunţat de UEFA, cel dintâi tur preliminar al cupelor europene va fi pe 23 iunie 2020 în Liga Campionilor şi pe 25 iunie în Europa League, iar concertul se va suprapune cu returul din turul al treilea. 

Nu ar fi prima dată când echipa menţionată s-ar muta din acelaşi motiv, precedentele alegeri fiind stadioanele din Piteşti şi Giurgiu. Totuşi, evenimentul nu va afecta şi programul naţionalei României, primul meci din acea perioadă fiind în Nations League, competiţie care va începe pe 3 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite