FED Cup Canada - România. Blondă sau lipsită de bun-simţ? Gest uluitor al canadiancei Bouchard la adresa unei jucătoare din echipa noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de FED Cup Canada - România. Conferinţa oficială dinaintea partidei de Fed Cup Canada - România a oferit un moment incredibil, care a implicat-o pe Eugenie Bouchard, principala „rachetă” a Canadei.

După tragerea la sorţi a meciurilor, oficialii le-au îndemnat pe fete să-şi strângă mâinile, dar Bouchard (21 de ani) a refuzat s-o salute pe Dulgheru (25 de ani). Sportiva noastră a rămas cu mâna întinsă, după care jenată a scgiţat un zâmbet.

"A fost puţin ciudat, pentru ca ei au spus "shake hands", iar ea nu a vrut. Aşa a decis ea! Fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe camera, dar nu ne deranjează", a povestit Alexandra Dulgheru pentru Dolce Sport.

Vezi aici replica de milioane a staffului României la adresa canadiancei Eugenie Bouchard

Canadianca, locul 7 în lume, a explicat momentul pentru Dolce Sport. "Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla", a declarat Bouchard, care nu e însă la primul gest nesportiv faţă de o jucătoare din România. La Australian Open, înaintea meciului cu Irina Begu, ea a declarat că n-a auzit niciodată de fata noastră, deşi era evident că nu avea cum să se întâmple asta, Irina Fiind o jucătoare de Top 50 în circuitul WTA, în care nu joacă de ieri de azi.

Partida de FED Cup Canada - România se va disputa astăzi şi mâine la Montreal, primele meciuri fiind programate diseară de la ora 20.00, în direct la Dolcesport.

Vezi aici momentul în care Bouchard o lasă cu mâna întinsă pe Alexandra Dulgheru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite