Articol publicitar

Festival de goluri sau meci închis la semifinala francofonă a Mondialului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sankt Petersburg va găzdui azi, de la ora 21.00, prima semifinală a acestui superb turneu final, Franţa - Belgia. La miezul nopţii vom şti una dintre echipele care se vor bate pe 15 iulie, la Moscova, pentru marele trofeu, şi suspansul e maxim. Desigur, mai avem o dilemă! Ce să pariem la acest meci?

Ei bine, Superbet v-a pregătit o serie de pariuri speciale atât pe site, accesibile uşor la linkul https://www.superbet.ro/pariuri-speciale, cât şi în agenţii. La toate încercăm să ne ferim de rezultatul final, pentru că deşi joacă două echipe care au marcat mult, o semifinală e tot timpul imprevizibilă. Astfel, pentru o cotă de 1.65 merită să încercaţi pariul pe cornere, mai exact, sub 10.5. Dacă vreţi să scădem şi mai mult aceste lovituri de colţ şi să audăugăm şi un număr total de goluri, atunci la o cotă de 4.20 puteţi să luaţi şi varianta peste 2.5 goluri şi sub 9.5 cornere.

Dacă vedeţi o semifinală echilibrată între cele două naţionale vorbitoare de limba franceză, care va avea nevoie de timp suplimentar pentru a fi tranşată, vă oferim două soluţii perfecte. Pentru o cotă de 6.25 Superbet v-apregătit pe www.superbet.ro pariul conform căruia oricare echipă câştigă în reprizele de prelungire. Cei care vor s-o împingă şi mai mult, adică spre loviturile de departajare, aveţi o cotă de 5.00.

Alte pariuri care cu puţin noroc şi inspiraţie vă pot aduce un câştig bun dintr-o singură miză sunt un gol al belgianului Kompany, pentru care primiţi o cotă de 17, Chadli marchează şi Belgia câştigă, la o cotă de 19.5, sau că primul gol al meciului va fi un autogol, pentru care Superbet oferă o cotă de 25.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România  şi non stop pe www.superbet.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite