Fete devastate: Jucătoarele naţionalei au terminat Europeanul în genunchi! „N-ai cum să nu fii trist“. Când revine echipa în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Zamfirescu
Mădălina Zamfirescu

Echipa pregătită de Martin Ambros a avut o prăbuşire după victoria istorică obţinută cu Norvegia şi nici n-a reuşit să salveze situaţia prin câştigarea unei medalii.

România a ajuns în semifinalele Campionatului European datorită unui parcurs perfect în prima fază a grupelor, cu victorii obţinute cu Cehia, Germania şi Norvegia.

Apoi, a doua fază a grupelor a început cu un eşec cu Olanda şi a continuat cu o victorie smulsă în faţa Spaniei într-un meci în care Neagu şi colegele ei au evoluat slab. De aici încolo însă, totul s-a dus pe apa sâmbetei: înfrângeri pe bandă cu Ungaria, Rusia şi Olanda.

După pierderea medaliei de bronz, Mădălina Zamfirescu a încercat să explice ce s-a întâmplat la microfonul TVR 1.

„Atât s-a putut, am pierdut pe greşelile noastre. Ar fi trebuit să mai dureze puţin meciul ca să revenim. Eu zic că am arătat că putem, am încercat să facem ce-am vorbit după accidentarea Cristinei (n.r. – Neagu), să luptăm pentru ea, pentru noi, pentru România. Din păcate, atât s-a putut. N-ai cum să nu fii trist. Contează foarte mult (n.r. - rezultatul de la Euro), ne bucurăm că am ajuns aici. Ne bucurăm pentru Crina (n.r. – Pintea a fost desemnată cel mai bun pivot de la turneul final), a muncit foarte mult şi merită acest premiu“, a spus Zamfirescu.

Naţionala României va reveni în ţară, luni, la ora 15.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite