„Fiara“ a sărit la gâtul lui Gigi Becali: Marius Lăcătuş e dezgustat de cum arată Steaua şi de politica patronului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României a arătat jalnic în Supercupa României, însă oficialii echipei n-au luat nicio măsură, în condiţiile în care urmează dubla cu AS Trencin (Slovacia) din preliminariile Ligii Campionilor.

Gigi Becali încearcă marea cu degetul şi a recunoscut, sus şi tare, că nu va face investiţii consistente pentru întărirea echipei, deşi ţinteşte intrarea în grupele Ligii Campionilor.

Această politică a patronului l-a dezamăgit pe Marius Lăcătuş, iar acesta a vorbit, în premieră, despre situaţia tristă în care a ajuns campioana României.

„Toată lumea se aştepta ca Steaua să aibă un lot mai competitiv, dar nu s-a reuşit mare lucru. Cei pe care i-a transferat Steaua n-au arătat mare lucru. Mi-e greu să cred că roş-albaştrii se pot califica în grupele Ligii Campionilor cu jucători aduşi de la echipe retrogradate. Dacă vrei 30 de milioane de euro din Europa, trebuie să faci investiţii de cel puţin cinci milioane. Poate Steaua va arăta mai bine cu Adi Popa şi cu Ţucudean. Sper ca echipa să joace mai ofensiv şi mai agresiv. Meciul din Supercupă nu mi-a plăcut. Mă aşteptam la mai mult de la cele două echipe. A fost un meci anost şi fără prea multe faze de poartă“, a spus „Fiara“ la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite