Final destination! A supravieţuit accidentului aviatic în care a murit aproape toată echipa Chapecoense, dar a decedat în timpul unei miuţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafael Henzel, jurnalistul care a supravieţuit tragediei care a lovit Chapecoense în 2016, a murit ca urmare a unui stop cardiac survenit în timp ce juca fotbal cu prietenii

Jurnalistul brazilian Rafael Henzel, unul dintre cei doar 6 supravieţuitori ai accidentului aviatic din 2016 în care a murit aproape toată echipa Chapecoense, a încetat din viaţă, marţi seară,  el suferind un infarct, relatează L’Equipe. Henzel avea 45 de ani şi lucra pentru postul de radio Oeste Capital. El s-a prăbuşit în timpul unui meci de fotbal jucat alături de prietenii săi şi nu a mai putut fi resuscitat.

Pe 29 noiembrie 2016, Henzel a fost direct implicat în una dintre cele ma mari tragedii care au lovit fotbalul brazilian. Atunci, antrenorul şi 19 dintre fotbaliştii formaţiei Chapecoense au decedat pe loc, după ce aeronava care îi ducea la Medellin s-a prăbuşit în timpul zborului Gruparea din Brazilia urma să joace meciul cu Atletico Nacional, din prima manşă a finalei Cupei Americii de Sud (echivalentul sud-american al Ligii Europa).

Doar şase persoane din cele 77 care se aflau în avion au supravieţuit: trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

Rafael Henzel a avut şapte coaste fracturate în urma accidentului şi rămăsese cu cicatrice pe faţă.

Miercuri, Henzel urma să comenteze la Radio Oeste Capital meciul Chapecoense – Criciuma, din Cupa Braziliei. Clubul Chapecoense a cerut ca meciul să fie amânat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite