Final spectaculos de meci pe National Arena. FCSB - Chindia Târgovişte 3-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Cordea
Andrei Cordea

Final spectaculos de meci pe National Arena. FCSB a câştigat după ce a fost condusă cu scorul de 2-0 la pauză. Pe final Olaru a ratat singur cu poarta goală.

FCSB a primit vizita Chindiei Târgovişte în etapa a cincea a Superligii. Echipa antrenată de Nicolae Dică a reuşit să obţină prima victorie din noul sezon de campionat, după un meci de infarct cu Chindia. Oaspeţii au condus la pauză cu 2 goluri, după ce au rămas în 10 oameni.

FCSB a jucat aproape 85 de minute cu un om în plus după ce căpitanul Chindiei, Neguţ, a primit cartonaş roşu în minutul 7. Fotbalistul l-a faultat dur pe Florinel Coman, iar după intervenţia VAR-ului arbitrul a decis să îl elimine. 

În minutul 22 oaspeţii au deschis scorul pe tabelă după un şut spectaculos al lui Doru Popadiuc. 6 minute mai târziu Daniel Popa a dublat avantajul Chindiei pe tabelă cu un şut excelent la colţul scurt.

După pauză, FCSB a dominat clar jocul şi au reuşit să egaleze situaţia pe tabela de joc în doar 10 minute. În minuutl 49 Andrei Cordea înscrie din pasa lui Tavi Popescu. Acelaşi Cordea a reuşit dubla 6 minute mai târziu după ce încheie o fază pornită pe cont propriu cu un şut la colţul lung din marginea careului. Joonas Tamm i-a scăpat de emoţii pe roş-albaştri cu o nouă reuşită cu capul marca Tamm. 

Defensiva Chindiei a fost aproape inexistentă în a doua parte a jocului, FCSB ratând foarte multe ocazii de a majora diferenţa pe tabelă. Scorul putea fi mult mai mare, însă chiar şi pe final, Olaru a ratat singur cu poarta goală.

FCSB obţine prima victorie în noul sezon de campionat. Roş-albastri ocupă doar poziţia 12, cu 6 puncte acumulate în 5 etape. De partea cealaltă, Chindia Târgovişte bifează al doilea eşec consecutiv şi rămâne pe locul 14, cu doar 2 puncte obţinute în 5 etape. 

Pentru FCSB urmează o perioadă dificilă în care joacă pentru calificarea în grupele Conference League. Joi va disputa manşa tur pe teren propriu împotriva norvegienilor de la Viking. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite