Fiul lui Adrian Mutu a avut o gaură de trei centimetri în inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mutu

Şocată de ceea ce putea să i se întâmple lui Mario, Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Mutu, a lansat o campanie de prevenire a afecţiunilor cardiace la copii

La începutul acestui an, Mario (11 ani) a fost diagnosticat cu un defect septal atrial, adică o gaură în peretele dintre cele două camere superioare ale inimii. Luna trecută, fiul pe care Adi Mutu îl are împreună cu Alexandra Dinu a fost operat pe cord deschis la Milano, medicii fiind nevoiţi să-i coasă gaura de aproximativ trei centimetri. “A fost o veste teribilă, nu mi-a venit să cred. Am fost absolut şocată, am crezut că e o greşeală. Şi l-am dus, cred, la 8 sau 9 pediatri si toţi mi-au confirmat acelaşi lucru, că trebuie operat”, a mărturisit Alexandra Dinu, conform stirileprotv.ro. “Mergeţi cu copiii la cardiolog!”, a completat Alexandra, decisă acum să lanseze o campanie prin care părinţii să poată preveni la timp astfel de malformaţii. Nedepistată la timp, o asemenea afecţiune poate fi fatală. “E important să facem ecocardiografii copiilor, mai ales celor care practică sport”, a încheiat mama lui Mario.

Mario, atras mai mult de baschet
Cum sângele apă nu se face, Mario a moştenit pasiunea tatălui său pentru sport. Cu o mică deosebire: dacă Adi Mutu şi-a făcut un nume cu ajutorul fotbalului, Mario nu pare să urmeze aceeaşi cale. „Îmi place mai mult baschetul decât fotbalul”, a recunoscut Mutu junior. Totuşi, Mario are o echipă de fotbal favorită, AS Roma.

image

Mario, alături de cele două fete pe care Adrian Mutu le are împreună cu actuala soţie, Consuelo Matos

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite