Fiul lui Arnold Schwarzenegger a recreat faimoasa poză făcută de tatăl său în 1975

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joseph Baena calcă pe urmele tatălui său celebru. Fiul în vârstă de 21 de ani pe care Arnold Schwarzenegger îl are împreună cu fosta menajeră Mildred Baena s-a apucat de culturism şi a recreat faimoasa postură a tatălui său din 1975, după ce a câştigat titlul de Mr. Olympia pentru a şasea oară consecutiv.

Imaginea a fost postată pe contul său de Instagram şi s-a viralizat, mulţi remarcând asemănarea.

Imagine indisponibilă

Într-o postare de primăvara trecută, Baena a glumit pe seama comparaţiilor cu tatăl său: „La mulţi ani de ziua tatălui bărbatului care este aproape la fel de mare ca mine“. 

Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, şi fiul său obişnuiesc să se antreneze împreună. „Eşti un fiu fantastic şi un partener de antrenament excelent“, a scris Arnold pe Instagram. 

Imagine indisponibilă

Baena a aflat că tatăl său este un celebru culturist devenit actor abia când a împlinit 14 ani. Însă dintre cei 5 copii ai lui Arnold, Baena este cel care pare să îi calce pe urme. Schwarzenegger a lăsat-o însărcinată pe menajera familiei în aceeaşi perioadă în care şi soţia sa Maria Shriver a rămas gravidă cu fiul lor Christopher. Mildred a născut la cinci zile după Maria. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite