Florin Ştefan şi George Puşcaş le răspund britanicilor: „Naţionala noastră a câştigat meciurile cu inima, nu cu picioare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Puşcaş FOTO Mediafax
George Puşcaş FOTO Mediafax

Florin Ştefan şi George Puşcaş le-au răspuns englezilor, care, după înfrângerea suferită în meciul de vineri cu România, au avut o serie de declaraţii jignitoare la adresa tricolorilor.

Atât selecţionerul Aidy Bothroyd, cât şi portarul Dean Henderson au declarat că România nu a fost cu nimic superioară, iar ultimul a spus chiar că naţionala Angliei are cea mai bună echipă din turneu, în ciuda faptului că nu a obţinut niciun punct în grupă.

„Noi jucăm cu inima, naţionala noastră a câştigat meciurile cu inima, nu cu picioarele. Sunt valoroşi, au valoare, dar unitatea pe care o avem noi şi foamea cu care jucăm meciurile... nu poate interveni nimic între noi şi victorie“, a spus George Puşcaş, într-o conferinţă de presă, citată de Mediafax

„Nu contează cât valorezi, contează grupul. Noi am demonstrat că avem la echipa de tineret un grup foarte unit. Am observat că mi-a crescut cota, dar nu contează banii", a declarat şi Florin Ştefan.

Englezii se cred buricul fotbalului şi după eliminarea de la EURO U21. Cum au jignit echipa României după ce i-am bătut măr

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite