Florin Mergea anunţă că nu va evolua în meciul de Cupa Davis cu Belarus. Cum îşi motivează sportivul de 31 de ani decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul de tenis Florin Mergea (31 de ani) a anunţat, într-un mesaj postat pe Facebook, că nu va participa la meciul de Cupa Davis cu Belarus. Întâlnirea va avea loc în perioada 3-5 februarie la Minsk, în primul tur al Grupei I, zona Europa/Africa.

"Cu părere de rău, vreau să vă anunţ că nu voi face deplasarea la Minsk pentru meciul de Cupa Davis contra echipei Belarusului, deşi mi-aş fi dorit acest lucru. Sunt în plină refacere după accidentarea suferită la Rio din cauza căreia au apărut şi alte accidentări în încercarea de a reveni la nivelul de anul trecut. Dacă anul trecut am avut luxul de a îmi permite sa pierd două mii de puncte, anul acesta nu mai pot face asta, iar încă o săptămână în plus în acest moment mi-ar pune în pericol următoarele luni. De trei săptămâni am început un program special de recuperare şi de exerciţii specifice alături de preparatorul meu fizic care îmi va fi alături zi de zi anul acesta, inclusiv în perioadele de pauză de la Bucureşti. Progresul deja se vede şi cu paşi mici sper ca la Indian Wells sa fiu 100% din punct de vedere fizic. Vă mulţumesc în continuare de suport şi înţelegere", a anunţat Florin Mergea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite