Florin Mergea şi Monica Niculescu au părăsit Australian Open. Halep este singura reprezentantă a României care merge mai departe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua a şasea a turneului de Grand Slam Australian Open a fost una nu foarte bună pentru jucătorii de tenis din România, dintre aceştia doar Simona Halep mergând în faza următoare, în timp ce Florin Mergea şi Monica Niculescu nu vor mai continua pe tabloul de dublu, fiind eliminaţi.

Din primele zile ale competiţiei Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Victor Hănescu şi Hora Tecău au fost eliminaţi, speranţele ramase fiind în cei trei sportivi care au disputat meciurile lor sâmbătă dimineaţă.

Monica Niculescu alături de perechea sa Klara Zakapalova (Cehia) a întâlnit perechea Black/Mirza, în faţa cărora nu au putut rezista. Deşi în primul set echipa româncei a dominat partea de început, finalul setului a fost mult mai bun pentru perechea Black/Mirza, terminându-se 7-5, iar în cel de-al doilea set Niculescu/Zakapalova nu şi-au mai revenit, fiind spulberate cu 6-1.

Black/Mirza au avut nevoie de numai o oră şi 17 minute pentru a trece de Niculescu/Zakapalova.

Tot în cadrul competiţiei de dublu, dar la masculin, perechea Florin Mergea/ Oliver Marach (Austria) a fost învinsă după două seturi, 7-6, 6-3 de perechea Carreno-Busta / Garcia-Lopez, chiar dacă spaniolii erau mult mai slab cotaţi.

Partida disputată de Mergea a fost strânsă în prima parte acesteia, dar în setul doi perechea românului a cedat mult mai uşor.  

În schimb, Simona Halep nu a avut nici un fel de probleme în faţa jucătoarei Zarina Diyas pe care a învinsă în două seturi, 6-1, 6-4, într-un meci dominat complet de româncă. În turul următor, Halep o va întâlni pe numărul opt mondial, jucătoarea din Serbia, Jelena Jankovic.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite