Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au fost din nou împreună pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răducioiu şi Viorel Moldovan, alături de tinerii fotbalişti
Răducioiu şi Viorel Moldovan, alături de tinerii fotbalişti

Legendele fotbalului românesc le-au făcut o surpriză puştilor de la grupa U 17 Elita a Academiei Atletico Madrid fin Bucureşti şi, la finalul antrenamentului de ieri, au jucat, cot la cot, cu mai tinerii lor parteneri.

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu s-au simţit din nou ca în anii de glorie ai generaţiei de aur. Asaltaţi de ziarişti, cele două glorii ale fotbalului românesc au condus împreună antrenamentul de ieri după amiază al grupei U 17 de la Academia Atletico Madrid din Bucureşti.
”Am avut şi am o relaţie de prietenie excelentă cu Florin. M-a bucurat enorm revenirea lui în România şi sunt sigur că va avea rezultate execelente la Academie. Glumind puţin, m-am gândit ca, în amintirea vremurilor dealtădată, să îl provoc pe Radu la o miuţă. Aşa că iată-mă la acest antrenament”, a declarat Viorel Moldovan în faţa ziariştilor.
După o încălzire intensă de circa 15 minute, a urmat meciul. Răducioiu la ”galbeni”, Viorel Moldovan la ”roşii”, directorul tehnic al Academiei având şi rolul de arbitru. Vocea lui Răducioiu a dominat totul! ”Stop! Aveţi 6 secunde să daţi gol cu adversarii nemişcaţi! 1, 2, 3, 4, 5, 6! Excelent! Bravo! Continuăm jocul!” Aşa a arătat un exerciţiu desfăşurat chiar în timpul miuţie în care o echipă trebuia să marcheze având de înfruntat doar portarul advers, adversarii oprindu-se la comanda ”arbitrului„.


Scorul final a fost 7-7, departajarea făcându-se la penaltyuri. Răducioiu a executat lovitura decisivă, iar puştii i-au oferit o reeditare a celebrei hore de bucurie de la Campionatul Mondial din SUA 94. ”Îi mulţumesc mult lui Vio pentru vizită! Pentru copii a fost o motivaţie extraordinară să îl aibă alături. M-am simţit excellent şi, sper, să reedităm acţiunea de astăzi!, a spus Răducioiu la finalul antrenamentului. ”M-am simţit excelent şi, dacă Radu va mai avea nevoie de serviciile mele, voi răspunde întodeauna provocării. Lăsând gluma la o parte, eu cred că într-un moment mai mult decât delicat, fotbalul românesc are nevoie de oameni ca Răducioiu” a adăugat Viorel Moldovan.
Au urmat zecile de întrebări ale ziariştilor. Cea mai aşteptată a fost cea privind o eventuală candidatură a lui Moldovan la conducerea Federaţie Române de Fotbal.  Vio a început tot cu o glumă: ”Da, sună tentant o astfel de oportunitate. Mă pregătesc intens! Şi cine ştie… Vorbind serios, în acest moment am alte planuri. Vreau să antrenez din nou şi mă concentrez pe acest lucru. Ce va fi până la anul, când sunt alegerile, vom mai vedea”.
.

radu
radu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite