Florin Segărceanu, despre faptul că cele mai bune jucătoare ale României absentează din duelul cu Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de FedCup FOTO Arhivă personală/Facebook
Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de FedCup FOTO Arhivă personală/Facebook

România va întâlni, în acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, într-un duel în care ţara noastră nu se poate baza pe cele mai bune jucătoare aflate în activitate.

Căpitanul nejucător al echipei de FedCup, Florin Segărceanu, a prefaţat, marţi, duelul României cu Rusia: 

„Personal nu cred că va fi o presiune în plus. Eu simt o atmosferă bună, ele sunt foarte pozitive. La antrenamente se pregătesc bine, îşi doresc foarte mult să joace, să arate şi cred că nu au de ce să simtă presiune. Să fim sinceri, calculul hârtiei arată că echipa noastră nu e favorită cu Rusia. Iar eu cred că ăsta e un plus pentru ele. Toată lumea îşi doreşte să fie în echipa naţională, iar acum a venit momentul lor şi au ce să arate. Cu ajutorul publicului sunt convins că vor da absolut totul şi noi chiar ne dorim şi sperăm la o victorie. (...) 

Nu a fost greu să formez echipa, a fost chiar foarte uşor. Este bine că avem multe jucătoare cu experienţă internaţională, cu clasament, aşa că totul a venit natural. Oarecum în ordinea clasamentului le-am ales pe cele mai bune şi din punctul ăsta de vedere mă bucur foarte mult. Şi constat că atmosfera este foarte bună”, a declarat Florin Segărceanu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite