Fostul mare fotbalist brazilian Pele a fost operat de cancer la colon. Ce mesaj le-a transmis fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu câteva zile în urmă, fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele” a dezminţit că ar avea probleme de sănătate.
Cu câteva zile în urmă, fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele” a dezminţit că ar avea probleme de sănătate.

Edson Arantes do Nascimento „Pele”, fostul mare fotbalist brazilian în vârstă de 80 de ani a suferit sâmbătă o intervenţie chirurgicală în care i s-a extirpat o tumoare la colon, informează CNN. Pele se află acum internat în secţia ATI a spitalului „Albert Einstein” din Sao Paolo, unde se recuperează după operaţie.

„Prieteni, vă sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă simt de bine şi că mi i-a dat pe Dr. Fabio şi pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Din fericire, sunt obişnuit să sărbătoresc marile victorii alături de voi. Voi juca acest meci cu zâmbetul pe buze, plin de optimism şi bucuros că pot trăi înconjurat de dragostea familiei şi a prietenilor”, a spus Pele într-un mesaj postat pe reţelele sociale, scrie Digi24. 

Cu câteva zile în urmă, fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele” a dezminţit că ar avea probleme de sănătate. Ulterior, în presa braziliană a apărut ştirea că Pele s-a internat la spitalul din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată. În urma investigaţiilor medicale, doctorii au identificat o leziune suspectă la colon, care ulterior s-a dovedit a fi o tumoră.

Pele se confruntă cu probleme de sănătate de ceva timp. El a suferit deja mai multe operaţii la şold. De asemenea, Pele a acuzat probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi.

La începutul anului 2020, fiul său Edinho a spus într-un interviu că tatăl său se luptă cu probleme fizice şi psihice şi că se simte „deprimat".

Pele este singurul jucător de fotbal din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970). Fotbalistul a jucat un total de 92 de meciuri internaţionale cu naţionala Braziliei.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Pelé (@pele)
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite