A revenit fotbalul, a revenit şi circul. MM Stoica şi Dinu Gheorghe s-au contrat în miştouri ieftine, după Steaua - Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Steaua - Concordia Chiajna 4-0 a fost primul meci al sezonului de primăvară, care ne-a reamintit că fotbal românesc e dependent de circ.

La finalul partidei, preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, a declarat că nu s-a uitat la meci. "Nu am văzut partida. Dacă tot mi-a zis antrenorul Chiajnei că mă pricep la fotbal precum un instalator, am zis să repar două chiuvete la un prieten. Cred că instalatorul de care vorbea Chirilă ar fi pregătit mai bine echipa. Nu-mi place să mă uit la meciuri unde ştiu ce se întîmplă", a spus Vamă, la Digisport.

 Imediat, în direct a intrat şi Mihai Stoica, preşedintele Stelei, care a "explodat": "Cum îşi permit Dinu Gheorghe şi Niculae să vorbească despre Steaua şi să provoace? Suporterii desenaţi şi arbitrajul odios de la Giurgiu le-au uitat?". Apoi Stoica l-a luat la rost pe realizatorul Radu Naum, răcnind la acesta: "Este inadmisibil ce se întîmplă! Domnule Naum, nu e normal să intraţi în legătură directă cu unul de la altă echipă care spune că nu a văzut meciul. Vreţi să vă învăţ acum cum se face şi presă?"

Mihai Stoica şi Dinu Gheorghe sunt colaboratori şi colegi la Digisport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite