Fotbal „expirat“: CFR a făcut prăpăd la Piteşti după încă un meci previzibil din play-off VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omrani şi colegii săi au luat o gură de oxigen, la Piteşti
Omrani şi colegii săi au luat o gură de oxigen, la Piteşti

Continua seria partidelor fără sare şi piper din Liga I. Dacă în play-out, Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş joacă degeaba, fiind în „moarte clinică“, în play-off, avem chiar trei formaţii care fac act de prezenţă.

Noroc cu paşii greşiţi făcuţi de CFR Cluj, în etape succesive, în meciuri cu CS U Craiova şi FCSB! Pentru că datorită căderii ardelenilor, FCSB s-a apropiat la doar 2 puncte de lider şi a reaprins lupta pentru titlu. 

Fără acest scenariu fericit pentru televiziuni şi spectatorii neutri, actuala ediţie a play-off-ului ar fi fost, pur şi simplu, moartea pasiunii! Pentru că şi în condiţiile actuale, în care asistăm la acest duel palpitant între locurile 1 şi 2, avem, totuşi, trei echipe care joacă degeaba. Vorbim despre ocupantele locurilor 4, 5 şi 6 din play-off. Care, după cum Adevărul a scris aici, vin ca la tăiere la întâlnirile cu echipele de pe podium.

Exact aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seară, în FC Argeş – CFR Cluj. Trupa pregătită de Andrei Prepeliţă, venind după un catastrofal 0-4 cu FCSB, runda precedentă, a „reuşit“ să se facă de râs şi mai tare, în această etapă: 0-6, acasă, cu CFR Cluj!

Păun (2), Deac (20-penalty), Manea (37) şi Debeljuh (45) au stabilit scorul la pauză: 4-0 CFR! La reluare, acelaşi joc dezolant din partea gazdelor şi încă două goluri pentru clujeni. Înscrise de acelaşi Debeljuh (60) şi de Petrila (86).

Cu această victorie zdrobitoare, CFR a mărit presiunea pe FCSB, condamnată să câştige, duminică, la Craiova pentru a reveni la 2 puncte de lider, cu două etape înainte de terminarea play-off-ului.

VEZI REZUMATUL MECIULUI FC ARGEŞ – CFR CLUJ

Liga I, play-off, etapa a VIII-a

Sâmbătă

Farul – Voluntari 1-1

FC Argeş – CFR Cluj 0-6

Duminică

CS U Craiova – FCSB 19.30

Clasament

1. CFR Cluj 54 de puncte

2. FCSB 49p

3. CS U Craiova 45p

4. Voluntari 31p

5. Farul 29p

6. FC Argeş 27p

*Locul 1 participă în preliminariile Ligii Campionilor, iar locul 2 şi 3 în preliminariile Conference League.

*Locul 3 va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 1 şi 2 din play-out pentru un loc în preliminariile Conference League.

Liga I, play-out, etapa a VIII-a

Vineri

Gaz Metan – Clinceni 4-3

Botoşani – Dinamo 2-3

Sâmbătă

UTA – Mioveni 1-0

Duminică

Sepsi – Chindia 14.30

Luni

Rapid - „U“ Craiova 20.30

Clasament

1. Rapid 39p

2. Botoşani 38p

3. Sepsi 36p

4. UTA 32p

5. „U“ Craiova 31p

6. Mioveni 28p

7. Chindia 23p

8. Dinamo 22p

9. Clinceni -11p*

10. Gaz Metan -38p*

*Clinceni a pierdut 18 puncte, iar formaţia din Mediaş a fost penalizată cu 42 de puncte. Ambele grupări au fost sancţionate din cauza datoriilor. 

**Locurile 9 si 10 retrogradează direct. Locurile 7 şi 8 joacă baraj de menţinere / promovare cu locurile 3 şi 4 din liga a doua.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite