Fotbal total în PSG - Bayern! Nemţii înving degeaba, francezii merg în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
psg

Marţi seara, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, PSG şi Bayern München au fost protagonistele unui meci splendid, la finalul căruia francezii, chiar dacă au pierdut, s-au calificat mai departe

PSG şi-a luat revanşa după finala Ligii Campionilor pierdută anul trecut şi a eliminat-o pe Bayern Munchen. Bavarezii au câştigat meciul retur cu 1-0, la Paris, după ce au pierdut prima manşă, acasă, cu 2-3, şi au părăsit competiţia la numărul de goluri marcate în deplasare.

După rezultatul din tur, PSG era favorita la calificarea în semifinale, dar Mbappe şi coechipierii săi nu s-au gândit niciun moment să apere avantaul din prima manşă. A rezultat o partidă excelentă, cu un fotbal în viteză, în care suspansul a fost la cote maxime până la ultimul fluier al arbitrului. 

Gazdele au fost echipa mai bună în primă repriză şi au ratat din toate poziţiile. Neymar a fost eroul negativ, brazilianul nimerind inclusiv de două oori barele portţilor lui Neuer. Nemţii au lovit la prima oportunitate clară de gol, Cu puţin înainte de pauză, în minutul 40, Alaba a tras din apropiere, Navas a respins, mingea a ajuns la Choupo Moting, care a înscris cu capul.  

După revenirea de la vestiare, Bayern a fost echipa mai periculoasă, dar Navas a fost de netrecut. Pe contraatac, gazdele au avut multiple şanse de a egala, dar fie Neuer, fie imprecizia ultimei pase sau cea a şuturilor la poartă, le-au refuzat şansa unui rezultat de egaliate.

În celălalt meci al serii, Chelsea a obţinut calificarea în semifinale după ce a pierdut acasă, scor 0-1, cu FC Porto. Englezii câştigaseră în meciul tur cu 2-0. 

Rezultatele înregistrate, marţi, în manşa a doua a sferturilor de finală, sunt următoarele:

PSG - Bayern Munchen, scor 0-1 (0-1);

A marcat: Choupo-Moting '40

În tur, PSG s-a impus cu 3-2.

Chelsea - FC Porto, scor 0-1 (0-0)

A marcat: Taremi '90+4

În tur, Chelsea s-a impus cu 2-0.

Miercuri, de la ora 22.00, vor avea loc următoarele jocuri:

Borusia Dortmund - Manchester City, scor 1-2 în tur;

Liverpool - Real Madrid, scor 1-3 în tur.

Semifinalele vor programa meciurile:

Paris Saint-Germain - Manchester City sau Borussia Dortmund;

Real Madrid sau Liverpool - Chelsea Londra.

Semifinalele se vor disputa la 27/28 aprilie turul şi la 4/5 mai returul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite