Fotbal virusat: Anamaria Prodan a preluat 50% din clubul Hermannstadt pe o sumă derizorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan s-a lăudat, la un moment dat, că poate deveni şi preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal
Anamaria Prodan s-a lăudat, la un moment dat, că poate deveni şi preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Mulţi se întreabă de ce nu vin investitori străini în Liga I. Pe lângă faptul că nu prezintă interes din punct de vedere financiar, întrecerea internă e şi plină de oameni cu care niciun om normal n-ar vrea să aibă de a face.

Iar clubul oamenilor dubioşi, ca să folosim un termen elegant, din fotbalul românesc tocmai a cooptat un nou membru: Anamaria Prodan (47 de ani). Numită „sexy impresara“ de o parte a presei, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a devenit, de miercuri seară, coproprietar la Hermannstadt, alături de Claudiu Rotar. Potrivit informaţiilor furnizate de Antenasport, Anamaria Prodan a plătit un milion de euro pentru 50% din acţiunile echipei aflate pe locul 3 din 8 în play-out.

Sibienii au fost la un pas să rateze primirea licenţei de Liga I pentru sezonul viitor, având restanţe financiare mari. Problema a fost rezolvată pe ultima sută de metri şi s-a spus că banii necesari pentru achitarea datoriilor ar fi venit din partea Anamariei Prodan. Cert e că aceasta face parte acum, în mod oficial, din organigrama clubului şi, după cum a explicat la Digi Sport, a implicat-o în acest proiect şi pe fiica sa.

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Vreau să lupt pentru primele şase locuri în Liga 1. Intru să fac performanţă, vreau să se întâmple asta.

*Am o prietenie aparte cu Claudiu (n.r. - Claudiu Rotar, patron Hermannstadt). Am stat de vorbă pe termen lung şi am decis să intrăm în proiectul acesta şi să facem ceva frumos.

*Oraşul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Fata mea, de 21 de ani, va fi numărul 1, iar eu o voi ajuta. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc.

*Hermannstadt nu va duce lipsă de nimic. Va fi o echipă la fel ca cele din străinătate. Jucătorii nu vor avea lipsuri.

*Nu trebuie să se teamă pentru postul său (n.r. - antrenor Vasile Miriuţă). Important acum e să rămânem în prima divizie, ne concentrăm eforturile pentru asta. Cunosc jucătorii, pe mulţi îi impresariez, iar la vară vom renegocia contractele. Deocamdată, nu mi-l permit pe Laurenţiu Reghecampf (n.r. - pentru postul de antrenor).

*Voi continua să fac asta (n.r. - meseria de impresar) până o să îmbătrânesc. Am jucători de vândut şi cariere de construit. La Hermannstadt, prioritatea va fi atragerea sponsorilor.

*Am stat deja de vorbă cu mai multe companii care vor să se asocieze cu noi.

CITEŞTE ŞI:

Anamaria Prodan, investiţie minusculă: Avem suma oficială plătită de ea pentru a intra în clubul Hermannstadt

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite