Fotbaliştii români, oripilaţi de ce s-a întâmplat în Franţa: „Te duci la Disney şi seara eşti măcelărit cu familia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amicalul Italia – România (marţi, ora 21.45, Pro TV) a fost umbrit de atentatele de la Paris, ceea ce s-a văzut şi la conferinţa de presă de dinaintea partidei.

Italia şi România vor bifa, marţi, ultimul meci din 2015, însă cei care vor fi implicaţi în acest test sunt mai degrabă preocupaţi de evenimentele care au zguduit Franţa în weekend.

Mijlocaşul Gabi Torje a făcut o paralelă între tragedia de la clubul Colectiv şi atentatele care au avut loc la Paris.

„E o tristeţe mare în toată lumea. Primii am fost noi cei care am suferit, acum sunt şi cei din Franţa şi suntem alături de ei. Dar nu trebuie să uităm atât de repede ce s-a întâmplat în România şi să trecem cu vederea. Au fost foarte multe victime acolo, sunt încă foarte mulţi oameni în spital, victime ale incendiului şi suntem alături de ei. Le transmitem condoleanţe familiilor pentru că n-am apucat să le spunem. Cred că acum nimic nu-i mai ajută, nici cuvintele, e o pierdere imensă pentru toate familiile şi ne rugăm pentru cei care sunt încă în viaţă şi se luptă între viaţă şi moarte“, a spus Torje, potrivit Mediafax.

Un alt internaţional, Cristi Săpunaru, s-a arătat şocat de cruzimea cu care teroriştii au lovit la Paris.

„E totuşi înfiorător...Într-o zi, te duci cu familia la Disneyland şi seara ajungi pe la un restaurant şi eşti măcelărit. Să sperăm că aceste probleme se vor rezolva cât de repede posibil. Nu e normal, suntem în anul 2015 şi s-a ajuns prea departe“, a declarat Săpunaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite