Fotbalul românesc a ajuns de râsul curcilor: „Turcia? Hai să ne ducem în Belarus!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu e şi el şocat de soluţia la care s-au gândit şefii fotbalului
Adrian Porumboiu e şi el şocat de soluţia la care s-au gândit şefii fotbalului

Propunerea mutării campionatului intern în infernul din Antalya, unde în perioada iunie - iulie, temperaturile ajung şi la 37 de grade Celsius cu o umiditate sufocantă, stârneşte reacţii virulente.

Până să vedem primul meci de Liga I de după pandemie, avem mult timp la dispoziţie să râdem de propunerea prezentată, oficial, pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal!

„S-a discutat despre planul de pregătire a reluării sezonului, care nevoie de 11 date de calendar pentru a fi încheiat (opt pentru play-off şi trei de Cupa României) cu propunerea ca, eventual, finalul competiţiei să se joace în Antalya (Turcia), idee care a aparţinut reprezentantului FRF, Gabriel Bodescu. Urmează ca această propunere să fie analizată din punct de vedere juridic fiind nevoie în acest sens atât de acceptul FIFA, cât şi de cel al UEFA“, a fost un fragment din comunicatul LPF, după şedinţa de ieri.

Doar că această idee e una tragicomică din mai multe motive, după cum „Adevărul“ a explicat deja aici. Şi continuă să fie primită cu reacţii dure! Ultimul care s-a amuzat pe seama acestei variante, la emisiunea „ProSport Live“, a fost Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internaţional şi fost finanţator la FC Vaslui.

Ce a spus Adrian Porumboiu?

*E o prostie asta cu meciurile în Turcia, asta denotă nivelul celor de la LPF. Au gândire mică, au gândire de raion. Mă aşteptam să fie cu un comunicat legat de organizare. Germania va fi prima ţară care va relua campionatul.

*După 1 iunie putem începe şi noi. În Turcia pandemia e mai aprigă ca în România, bine că nu au zis ăştia să joace în Belarus. Ar fi fost amuzant. Cine îţi garantează că vestiarele din Antalya sunt sterile?

*Mă comport ca orice om normal, folosesc masca şi mănuşile. Acum ce se întâmplă e de neconceput. Credeam că nu e posibil să fie aşa ceva, dar uite că asta e realitatea. Trăim o perioadă în care auzim tot felul de năstruşnicii. În fotbal lumea a lua-o razna. Aud tot felul de transferuri, dar noi suntem în plină pandemie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite