Fotbalul românesc, „cutremurat” după moartea fostului portar stelist Martin Tudor. Colegii din cariera sa, şocaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martin Tudor a murit, la doar 43 de ani
Martin Tudor a murit, la doar 43 de ani

Martin Tudor, fost portar al echipei Steaua, a murit. Avea doar 43 de ani, iar vestea a picat ca un trăsnet, foştii săi colegi săi fiind şocaţi.

Unul dintre personajele iubite în Ghencea, Martin Tudor, a murit, lăsând în urmă multe reacţii îndurerate. Rând pe rând, oamenii care s-au intersectat cu el, de-a lungul carierei de fotbalist, s-au văzut nevoiţi să-şi caute cuvintele, ascunse în urma unui şoc.

Dorinel Munteanu: „Eu am fost coleg cu el la Steaua, între 2004 şi 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Şi foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred... Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la aşa ceva. Dumnezeu să-l ierte”.

Daniel Opriţa (antrenor Steaua): „Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane şi eu. Era la Reşiţa cu treaba. Nu ştiu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic...”.

Adrian Neaga: „Sunt şocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înţelegeţi-mă, va rog!”.

Dani Coman (preşedinte Astra Giurgiu): „Nu-mi vine să cred... Cum să moară Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proastă... Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine să cred aşa ceva. Dumnezeu să-l ierte. N-am cuvinte”.

Gheorghe Chivorchian: „Sunt devastat... Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Ştiu doar că era la Reşiţa şi a făcut infarct. N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite