Sport

articolul anterior articolul urmator

Fotbalul românesc, în delir: Ianis Hagi şi-a găsit echipă! Transfer de milioane de euro pentru cel mai mediatizat jucător din ţară

7
11 Jul 2019 22:04:28
Autor: Amir Kiarash

S-a scris şi s-a spus că Ianis Hagi (20 de ani) e disputat de marile forţe ale fotbalului mondial, în frunte cu Barcelona, Manchester City şi Borussia Dortmund. Deocamdată însă, realitatea ne-a arătat altceva.

În România, despre Ianis Hagi s-a scris, în ultima lună, mai mult decât s-a scris despre Messi, Ronaldo şi Neymar la un loc! 
 
Dacă cineva nu l-ar fi văzut jucând vreodată, ar fi zis că decarul naţionalei de tineret e un fotbalist venit de pe altă planetă, la cât se scrie despre el şi la ce nume se bat pentru semnătura sa. De aceea, vestea că după această nebunie, Ianis Hagi e pe cale să fie prezentat de Genk e, oarecum, surprinzătoare.
 
Presa din Belgia a anunţat, în această seară, că mijlocaşul Viitorului va deveni, începând de vineri, fotbalistul campioanei Belgiei. Ianis Hagi ar urma să semneze un contract valabil pe cinci ani. Rămâne de stabilit doar suma tranzacţiei: iniţial, s-a vorbit despre 10 milioane de euro, însă, după ce Gheorghe Hagi ar fi cerut procente dintr-un viitoru transfer al fiului său, belgienii ar fi oferit opt milioane de euro, plus procentele cerute de „Rege“.
 
 
Ce a scris presa belgiană?
 
*Gva.be:  Playmakerul de la Viitorul, care a făcut un Euro U21 foarte bun a atras atenţia lui Barcelona, Ajax sau Manchester City, dar Gheorghe Hagi s-a înţeles cu Genk. Asta pentru că vede în proiectul echipei belgiene cel mai bun pas în cariera lui Ianis. Acesta are ocazia să crească şi să se transfere ulterior la o echipă mare, unde să evolueze constant, garanţie pe care nu o avea acum. Ianis Hagi va merge în Belgia cu tatăl său vineri, pentru a face vizita medicală.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Adevarul Truth
11.07.2019, 22:08:22

Este incredibil ce se întâmplă în lume. Citiţi acest articol. Abuzurile în lume: pornesc chiar de lă rădăcină – citeşte ce îţi este viaţa cu adevărat https://www.seruah.com/abuzurile-in-lume-de-la-radacina-citeste-ce-iti-este-viata-cu-adevarat.html Blestemaţi-le carnea şi sufletele şi reacţionaţi, ei vă controlează fiecare acţiune, şi stabilesc fiecare eveniment. Articolul care a expus cazul dramatic din Italia este dovada clară a ceea ce se întâmplă în lume, de la un nivel mic la nivel mare. Veţi avea cea mai mare satisfacţie când îi veţi vedea expuşi, pramatiile lor şi copiii lor arestaţi şi blestemaţi, averile lor imense confiscate, aşa cum au luat ei de la oameni nevinovaţi şi cum le-au făcut copiilor oamenilor nevinovaţi. Nu-i mai lăsaţi să mănânce din voi. Pe siteul ataşat mai sus, există articole ce expun, raţional, ceea ce se întâmplă în lume. Nu-l lăsaţi să vă domine, nu le cereţi ajutorul sau mila. Doar gândiţi-vă cu multă putere cât de nenorociţi sunt şi credeţi în dreptate, cu dorinţa de răzbunare, aşa cum prinzi un şobolan, exact aşa cum le fac lor oamenilor nevinovaţi şi fără motive reale. Gândiţi-vă cum copiii lor şi ei râd, dansează şi se bucură pe suferinţa oamenilor de rând sau oamenilor exploataţi de ei apoi îi reduc la tăcere, cenzurează sau elimină din sistem, când îşi dau seama. Gândiţi-vă cum îşi umplu burţile pe baza suferinţei oamenilor de rând şi cum copiii lor sunt mai presus decât legea sau orice altceva, pentru că ei fac legea. Dacă ştergi acest comentariu, eşti un participant la aceste cirme, indirect sau direct.

-2 (2 voturi)
ivanhoe zoom
12.07.2019, 01:01:30

"Marele" Ianis.

IMGB
12.07.2019, 02:15:26

Europa de West ne pacaleste se 30 de ani ....de ce nu i-am pacali si noi cu acest Ianis care n-are mari talente ...mai nimereste si el cite-o pasa buna si se tavaleste bine pe jos inaintea careului si mai ales in careu ... Tre sa fii cu capu' sa dai atitia bani pe o paranghelie !

+3 (3 voturi)
Iulius.
12.07.2019, 09:46:36

Un jucător mediocru, unflat artificial (valoare/preț) de tac-su și de „jurnaliștii” mioritici. O să lustruiască banca ca și la Fiorentina.

+1 (3 voturi)
Kongo-Müller
12.07.2019, 19:17:52

De data asta trebuie sa-l laud pe junior. A ales foarte bine, Genk este echipa perfecta pentru el. Se pare ca acest copil a realizat foarte bine ca nu are stofa de Barcelona, Bayern, Dortmund, City, etc. Pas cu pas, asa cum a facut Razvan Marin, jucator mai constant si mai bun ca Hagi jr. dar mult mai putin mediatizat de slugile penibile de la TV, gen: Decebal Radulescu, Radu Naum, Mihai Mironica.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (7)