Fotbalul românesc, de râsul curcilor: Ion Crăciunescu l-a lăsat pe moderatorul emisiunii cu gura căscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare arbitru a rămas în istoria emisiunilor TV pentru o afirmaţie pe care, din păcate, n-a şi onorat-o: „Dacă Răzvan Burleanu câştigă alegerile din 2018, eu plec a doua zi în America“. Din păcate, acest episod nu l-a făcut, ulterior, mai cumpătat în declaraţii.

Ion Crăciunescu s-a numărat printre personajele despre care Cornel Dinu a scris în cartea sa controversată. Pe scurt, „Procurorul“ l-a acuzat pe fostul arbitru că, la un moment dat, ar fi fost mituit cu 20.000 de dolari de Bernard Tapie, fostul patron al celor de la Marseille.

Acest subiect a fost atins în emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ştucan. Doar că, nici măcar jurnalistul GSP nu se aştepta la răspunsul oferit de Crăciunescu şi, la un moment dat, a intervenit pentru a-l opri!

Ce a spus Ion Crăciunescu?

*Eu am luat-o băbeşte. L-am blestemat. Dacă eu am luat banii ăia... (n.r. e oprit de moderatorul Costin Ştucan). Dinu poate şi asta vrea, să aibă din nou popularitate. Fratele meu mi-a spus că e mai bine să-l las în plata Domnului.

*El ar putea să inventeze asta pentru a se vinde cartea. Pentru mine ar fi foarte simplu să-l dau în judecată, dar n-am ce lua de la el. Si nici nu o să vină la procese. Repet, l-am blestemat. Dacă o să i se întâmple ceva, poate i se trage şi de aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite