Fotbalul românesc, zguduit de un nou scandal. Şumudică va fi audiat de FRF pentru că pariat pe meciuri din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică (45 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, va audiat astăzi la Federaţia Română de Fotbal pentru că a jucat la pariuri, informează Gazeta Sporturilor.

Federaţia Română de Fotbal deţine în acest moment detalii clare din activitatea de parior online a tehnicianului liderului Ligii 1, iar acesta va ajunge astăzi în faţa Comisiei de Disciplină pentru a da explicaţii.
Sursa citată notează că Marius Şumudică ar fi mizat în repetate rânduri sume ce variau între 500 şi 900 de euro pe diverse partide din Liga 1, dar şi pe meciuri din Liga Campionilor, Liga Europa sau ale echipelor naţionale U17, U19 şi U21 ale României.

Fostul atacant nu ar fi pariat pe meciurile echipei sale, Astra Giurgiu, dar chiar şi aşa se află în culpă conform regulamentului disciplinar al FRF, care prevede o suspendare de doi ani şi o amendă de 300.000 de lei pentru cei găsiţi vinovaţi. Extras din Regulamentul Disciplinar FRF, Articolul 60.5: "Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activităţi similare care privesc jocurile din competiţiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activităţi se sancţionează cumulativ cu: a) interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani; b) penalitate sportivă de 300.000 de lei."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite