FOTO Andreea Mitu se pregăteşte de un moment mare: românca a postat o poză cu care adună Like-uri pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Mitu
Andreea Mitu

Cu aproape 700.000 de dolari câştigaţi din tenis, Andreea Mitu a renunţat, temporar, la sportul de performanţă, însă a rămas cu gândul la pasiunea ei.

La 36 de ani, Serena Williams a născut primul ei copil în luna septembrie şi şi-a reluat antrenamentele în noiembrie. Americanca ţinteşte revenirea în circuit, în ianuarie, la Australian Open 2018 (15-29 ianuarie).

Andreea Mitu (26 de ani) va naşte, la rândul ei, primul copil în câteva săptămâni, după care, la fel ca Serena, îşi va relua cariera sportivă. „Dragi susţinători, mă bucur să pot împărtăşi cu voi veştile bune din viaţa mea: eu şi iubitul meu, Laurent, vom deveni părinţi. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018. Suntem fericiţi să luăm parte la această poveste şi ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă. Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor“, a anunţat Mitu pe Facebook în luna iulie.

Astăzi, ea a postat o fotografie simpatică pe contul ei în care apare alături de logodnicul său. Cei doi vor avea un băiat. 

Cea mai bună performanţă pentru Mitu la un turneu de Grand Slam a fost atingerea rundei a 4-a la French Open în 2015.

Mitu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite