FOTO Caroline Wozniacki e un sex-simbol al tenisului. Adversara Simonei Halep a pozat nud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca sâmbătă dimineaţa în finala Australian Open cu o jucătoare, Caroline Wozniacki, care a pozat de multe ori pentru Sports Illustrated sau ESPN.

Dacă Simona Halep este o prezenţă discretă în mediul monden. apariţiile ei fiind extrem de rare în această sferă, Caroline Wozniacki este o jucătoare care a renunţat demult la orice inhibiţii. 

Ea a fost protagonista unui pictorial inedit în revista americană Sports Illustrated.O echipă de artiste plastice a muncit ore în şir pentru a-i desena Carolinei Wozniacki pe corp un costum de baie roşu, pentru şedinţa foto, iar întregul proces a fost rezumat într-un videoclip publicat pe Youtube.

"Costumul arată uimitor. Am stat în picioare 4-5 ore la început, înainte să pot sta jos, dar a meritat 100% şi sunt bucuroasă că am făcut-o. Mă simt dezbrăcată de tot, dar când mă uit în oglindă simt că am destule haine. Nu am mai făcut nimic de genul ăsta şi e ceva special. Mă uit cu emoţie cum se completează costumul de baie. Apoi, vom face câteva fotografii, ca să cinstim costumul cum se cuvine", a declarat Caroline Wozniacki, în videoclipul care a urmat procesul de creare a desenului. 

Imaginile cu Wozniacki în ESPN

image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite