FOTO Cătălina Ponor, poveste de dragoste alături de un bărbat de 50 de ani: Ce pasiuni au

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor are în palmares cinci medalii olimpice dintre care trei de aur
Cătălina Ponor are în palmares cinci medalii olimpice dintre care trei de aur

Fosta mare gimnastă, în vârsta de 32 de ani, s-a despărţit de iubitul ei portorican, Tommy Ramos, după o relaţie de patru ani, şi şi-a găsit fericirea în braţele unui bărbat care vine după un divorţ.

Cătălina Ponor a reuşit să treacă peste relaţia lui Tommy Ramos şi deja are doi ani de când formează un cuplu cu regizorul Bogdan Jianu (50 de ani). 

Cei doi se cunosc de 14 ani, însă după eşecurile sentimentale pe care le-au avut, relaţia lor s-a dezvoltat într-o altă direcţie decât o simplă prietenie. Click.ro a oferit, în premieră, detalii despre viaţa cuplului Ponor – Jianu. Sursa citată a stat de vorbă cu apropiaţii celor doi şi a aflat că Bogdan şi Cătălina au mai multe pasiuni comune.

„Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş“, a spus pentru „Click!“ o persoană din apropierea celor doi.

Relaţia dintre Ponor şi Ramos s-a încheiat, după ce portoricanul a înşelat-o, în timp ce Jianu a divorţat după o căsnicie de zece ani.

Imagine indisponibilă

Bogdan şi Cătălina FOTO: Click.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite