FOTO Cea mai sexy blondă din sportul românesc, pusă pe glume de Ziua Blondelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bernadette Szocs a fost înzestrată, atât cu calităţi fizice, cât şi cu cele sportive
Bernadette Szocs a fost înzestrată, atât cu calităţi fizice, cât şi cu cele sportive

Bernadette Szocs, dublă campioană europeană cu echipa de seniori a României la tenis de masă, nu e doar talentată şi frumoasă, ci are şi un simţ al umorului dezvoltat.

De Ziua Internaţională a Blondelor, sportiva de 25 de ani s-a amuzat teribil când a fost rugată să spună bancul ei preferat cu blonde.

“De ce întotdeauna blondele au un cuţit în maşină? Să taie cât mai bine curbele”, a spus Bernadette Szocs, răzând.

I-ar fi plăcut să apară în reclame

Pentru că e pasionată de beauty, Berni a dezvăluit şi ce i-ar fi plăcut să facă dacă nu se apuca de tenis de masă.

“Îmi place mult tot ce e legat de frumuseţe. Îmi place să am grijă de mine, sunt încântată când trebuie să schimb hainele de sport cu cele elegante, mă simt în elemental meu. Probabil, dacă nu eram sportivă, lucram în industria de beauty şi apăream în reclame”.

Deviza ei: “Muncă, muncă şi iar muncă!“

Sportiva recunoaşte că, deşi a fost înzestrată cu multe calităţi fizice, acestea nu au ajutat-o să obţină performanţele pe care le are în tenisul de masă până la vârsta de 25 de ani.

”Nu m-am bazat niciodată pe frumuseţe în sportul pe care îl practic. Nu ştiu dacă mă ajută la ceva. În sport doar talentul şi munca sunt cele care contează! Atât! Vreau sa fiu cea mai bună în tot ceea ce fac!”, a afirmat dublă campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

Şi frumoasă, şi plină de medalii

Bernadette a început tenisul de masă la 6 ani şi jumătate, iar la 10 a plecat la Bistriţa, la Centrul Olimpic. Nu e singura din familie care practică acest sport. Berni împărtăşeşte aceeaşi pasiune cu fratele ei, Hunor, component al lotului naţional de seniori la tenis de masă. Sportiva e printre altele, dublă campioană europeană cu echipa României în 2017 şi 2019, de trei ori vicecampioană europeană cu echipa României, a obţinut două medalii de argint la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu, la Jocurile Europene de la Minsk din 2019 şi a participat cu echipa României la Olimpiada de la Rio din 2016. 

Szocs

E campioană Top 16 Europa la seniori în 2018 şi vicecampioană Top 16 Europa la seniori în 2019, campioană a Ligii Asiei în 2017, campioană naţională la simplu şi dublu mixt cu fratele ei, de 12 ori campioană europeană de cadeţi şi juniori.

Are 20 medalii de argint şi bronz la Campionatele Europene de cadeţi şi juniori. În 2015 şi 2017, la Universiada din 2015 şi 2017 a fost medaliată  de două ori cu bronz la simplu.

A câştigat de trei ori medalia de bronz la Campionatul Mondial de juniori. Ultima medalie pe care o are în vitrina cu trofee e cea de campioană la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu şi la simplu în 2020, la Bucureşti, ultimul concurs la care a participat înainte să înceapă pandemia.

În 2021, va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo împreună cu echipa României de senioare. Din 2019, e legitimată la CSA Steaua.

“Medaliile şi trofeele sunt mândria mea! Am muncit mult pentru ele, recunosc, nu mai ştiu unde să le pun, dar nu vreau să mă opresc! Pentru asta muncesc atât de mult!“, a completat Bernadette Szocs.

Szocs
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite