FOTO Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Ce mesaje penibile au publicat hackerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Simona Halep / Twitter
Captură Simona Halep / Twitter

Contul de Instagram cu aproximativ 1.300.000 de urmăritori al proaspetei campioane de la Wimbledon a căzut victimă hackerilor

Pe reţeaua de socializare unde Simona Halep este destul de activă au apărut mai multe mesaje în limba engleză care nu au nicio legătură cu sportiva şi care ulterior au dispărut. În primul dintre ele, Simona Halep cerea 500 de dolari şi promitea că va returna de trei ori suma. 

„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveţia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle” Acest mesaj a fost urmat de un altul la fel de absurd ”Aplicaţia Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebaţi dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de ruşinos”

Ulterior, hackerii au mai postat câteva mesaje prin care anunţau că oferă gratuit un iPhone şi un AirPods, cu linkuri către site-uri false.

La scurt timp după incident, Simona a postat un mesaj pe contul de Twitter prin care anunţa că a fost victima unui atac.

"Va rog să-i ignoraţi pe hackerii care se distrează acum pe contul meu de Instagram. Suntem la curent cu ce se întâmplă şi Instagram lucrează la asta. Sper că va fi rezolvat repede", a transmis sportiv. Alte câteva ore mai târziu, Halep a revenit cu un al doilea mesaj:"Totul e curat acum!"
 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite