FOTO Cupa Africii, spectacol în tribune! Doar pe continentul negru e posibil aşa ceva!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vopsiţi pe faţă şi pe corp, fanii au impresionat mai mult decât jucătorii prezenţi la competiţia din Gabon şi Guineea Ecuadorială. Până acum, Cupa Africii pe Naţiuni a fost o dezamăgire. Calitatea jocurilor a fost scăzută, iar vedetele venite din Europa nu au reuşit să impresioneze.

Confruntările sunt mai mult fizice, execuţiile jucătorilor sunt de multe ori hilare şi nu există disciplină tactică. Mai mult, Senegal şi Maroc, două dintre favoritele la câştigarea competiţiei, au înregistrat două înfrângeri în tot atâtea meciuri şi practic şi-au făcut bagajele.

Acum, toate speranţele se pun în Coasta de Fildeş şi Ghana. De asemenea, şi absenţa Nigeriei, Egiptului, Africii de Sud şi a Camerunului, cu toate starurile lor, a condus la această situaţie. La toate acestea s-au adăugat şi problemele organizatorice. Mulţi se plâng că nu au apă curentă la hotel şi nici la terenurile de antrenament, şi că au fost nevoiţi să aştepte chiar şi trei ore pentru a le fi servită masa. Singurii care au strălucit au fost suporterii. Aceştia au găsit metode inedite de a ieşi în evidenţă. Vopsiţi pe faţă şi pe corp, ei şi-au susţinut din răsputeri favoriţii.

Vezi AICI toate imaginile de poveste!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite