FOTO Halep, apariţie surpriză la un meci de fotbal din liga a doua: Cine a fost susţinut de Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (4 WTA) s-a întors în ţară după o vacanţă exotică şi şi-a făcut timp pentru a încuraja un alt sportiv din familie.

Simona Halep are un program atât de încărcat, încât foarte rar poate fi văzută la meciuri, inclusiv cele de tenis, ca un simplu spectator. 

Acum însă, fiind în vacanţă după terminarea sezonului competiţional, constănţeanca de 28 de ani a ajuns chiar la un meci de fotbal din liga a doua!

Vorbim despre partida Metaloglobus – Farul Constanţa, care s-a desfăşurat, astăzi, la Bucureşti, în cadrul etapei cu numărul 17. Cu siguranţă, cei 200 de oameni prezenţi pe stadionul celor de la Metaloglobus au fost şocaţi, când au văzut-o pe Simona în tribune. Inclusiv jandarmii au profitat de această surpriză de proporţii şi au ţinut să facă poze cu Halep.

Imagine indisponibilă

CAPTURĂ: digisport.ro

Simona a urmărit partida, deoarece la Farul evoluează verişorul ei, Dimciu Constantin Halep (19 ani), atacant de meserie. Acesta a fost titular în partida de astăzi cu Metaloglobus, însă a părăsit terenul după 63 de minute.

Vizita Simonei n-a fost cu noroc pentru Farul, „marinarii“ fiind învinşi cu 1-0. Chiar şi aşa, patronul constănţenilor, Ciprian Marica, a fost încântat de prezenţa lui Halep la meci şi s-a fotografiat, la rândul său, cu fostul lider  WTA.

Imagine indisponibilă

Farul ocupă locul 6 din 20 în liga a doua, cu 25 de puncte strânse în 17 etape. Constănţenii sunt la cinci puncte de locul 2, ocupat de Mioveni, ultimul care asigură promovarea în Liga I.

    

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite