FOTO Halep, cea mai frumoasă fotografie după finala câştigată la Wimbledon: În braţele cui şi-a găsit Simona liniştea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

La Paris, în 2018, Simona Halep a făcut un sprint până în loja sa pentru a-l îmbrăţişa pe antrenorul ei de atunci, Darren Cahill, după triumful de la French Open. Astăzi, „Simo“ a avut o altă ţintă, atunci când a ajuns lângă cei dragi.

Simona Halep a făcut un meci formidabil în finala de la Wimbledon pentru a cuceri, în premieră, trofeul la All-England Club. În două săptămâni de tenis, constănţeanca a câştigat şapte meciuri şi a cedat un singur set!

Simona Halep a dezvăluit, încă înaintea finalei cu Serena Williams, că e motivată să cucerească trofeul la Londra pentru a-şi face mama fericită. Halep a reluat această idee şi după ce a trecut, astăzi, de Serena Williams.

„Mama mi-a zis că, dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să joc o finală la Wimbledon. Mulţumesc mult, mamă! Mulţumesc părinţilor, familiei, n-aş fi fost aici fără voi“, a spus Halep la interviul acordat pe teren, după ce a devenit campioană la Wimbledon.

Constănţeanca a şi fost apoi surprinsă într-o fotografie superbă, în braţele mamei sale, Tania, după finala câştigată cu Serena Williams:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite