FOTO Halep, cel mai ieftin echipament dintre vedetele Nike: Cât costă dacă vrei să te îmbraci ca Simona la French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep e lider mondial de 32 de săptămâni, însă a început anul fără sponsor, după ce Adidas nu i-a oferit o prelungire a contractului, pe măsura pretenţiilor sale.

Simona Halep suferă din cauza naţionalităţii ei, atunci când vorbim despre marketing şi interesul sponsorilor. E o părere exprimată de mai mulţi specialişti şi confirmată şi de fostul jucător de tenis, Victor Hănescu.

Pe lângă faptul că are un contract mult mai mic cu Nike, comparativ cu jucătoare mai slab clasate, care sunt sponsorizate de brandul american, există şi alte indicii, potrivit cărora Halep nu „vinde“ la fel de bine ca rivalele ei.

La French Open, Simona a avut un echipament personalizat, pe care l-a primit din partea celor de la Nike. Jurnalistul prosport.ro, prezent la Paris a făcut o comparaţie între cât costă în magazin echipamentul lui Halep şi cât costă echipamentul Nike purtat de Maria Şarapova (30 WTA). Iată concluziile:

Simona Halep

Fustă: 50 de euro

Maiou: 55 de euro

Încălţări: 140 de euro

Comparativ, pentru a purta rochia Mariei Şarapova trebuie să achiţi la magazinul Nike 120 de euro. Costmul negru pe care l-a purtat Serena Williams până acum la French Open nu e disponibil în magazine. 

Imagine indisponibilă

Nu rata suplimentul dedicat Cupei Mondiale!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite