FOTO Halep, cu mască şi în maşină: Simona a părăsit Bucureştiul pentru primul meci de după pandemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a anunţat că va mai juca doar în Europa, în acest an
Simona Halep a anunţat că va mai juca doar în Europa, în acest an

Simona Halep (2 WTA) va reveni pe terenul de tenis, după ce a jucat ultimul meci la 22 februarie, prilej cu care a şi câştigat turneul de la Dubai, după o finală cu Rybakina.

Simona Halep a savurat mai multe luni de odihnă, în care s-a bucurat de viaţă, alături de iubitul ei, Toni Iuruc (41 de ani). Acum însă e momentul ca şi tenisul să revină în programul fostului lider mondial.

Chiar dacă s-a antrenat, aproape zilnic, în ultimele cinci luni, „Simo“ n-a mai fost văzută pe teren, în cadrul unui meci de 134 de zile. Astăzi, această serie care, la un moment dat, ar fi fost de neconceput, se va încheia. Iar asta cu prilejul unui meci de dublu-mixt pentru Halep îl va juca la Cluj, în cadrul turneului Winners Open.

Aici, perechea Halep / Tecău, cea care va şi reprezenta România la Jocurile Olimpice  din 2021 - dacă evenimentul va avea loc - va înfrunta cuplul format din Marius Copil / Irina Begu - Gabriela Ruse. 

Partenerul lui Copil se va stabili după meciul Begu - Ruse, care reprezintă finala Winners Open. Cine câştigă acest duel (duminică, ora 12.00, Digi Sport 2) va evolua, alături de Copil, şi în partida de dublu-mixt.

Confruntarea în Halep, Tecău, Copil şi Begu sau Ruse se vor întâlni se va disputa, duminică, de la ora 16.30 (Digi Sport 3).

Halep a plecat, astăzi dimineaţă, spre Cluj şi, înainte de a se urca în avion, a postat o fotografie, purtând masca în maşina personală.

View this post on Instagram Astazi am plecat spre Cluj pentru a participa la Winners Open. Ma găsiți pe pagina de instagram @banca_transilvania 🤗 A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Jul 4, 2020 at 9:19pm PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite