FOTO Halep, sclipitoare la Singapore: Simona a fost desemnată, oficial, cea mai bună jucătoare din 2018. Reacţia româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep n-a bătut drumul până la Singapore degeaba! Astăzi, ea a fost vedeta galei care a fost organizată de WTA.

Simona Halep a primit, în mod oficial, titlul de cea mai bună jucătoare din acest an, fiind premiată la capătul celui mai bun sezon din cariera ei de până acum.

Constănţeanca de 27 de ani a adunat 50 de săptămâni pe locul 1 WTA – în 2018 a avut doar patru săptămâni în care n-a fost pe primul loc – a câştigat French Open, a jucat finala la Australian Open şi a cucerit şi trofeele de la Shenzhen şi de la Rogers Cup. Cu 46 de victorii şi doar 11 înfrângeri în actuala stagiune, alegerea Simonei ca cea mai bună jucătoare din circuitul feminin a fost una firească.

Prezentă la Singpoare, liderul mondial a oferit şi o prima reacţie, potrivit Digi Sport: „Cu siguranţă, am avut un an extraordinar, cel mai bun din cariera mea. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. E un premiu minunat, foarte important şi sunt foarte fericită că l-am câştigat. Înseamnă foarte mult pentru mine că m-am calificat de cinci ori aici (n.r. – la Turneul Campioanelor)“.

La gala WTA au fost premiate şi alte sportive:

*Revelaţia sezonului: Aryna Sabalenka

*Jucătoarea care a progresat cel mai mult: Kiki Bertens

*Revenirea anului: Serena Williams

CITEŞTE ŞI:

Halep a cerut o îmbrăţişare: „Sunt cel mai norocos bărbat din lume!“. Moment superb cu Simona în prim-plan la Singapore

6 finale a jucat Simona Halep în 2018: French Open, Shenzhen şi Montreal (câştigate), Australian Open, Roma şi Cincinnati (pierdute).   
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite