FOTO Imaginea care vorbeşte: Două personaje grobiene din fotbalul românesc s-au împăcat la nunta fiicei lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

S-au înjurat, s-au „lucrat“ reciproc la greu, dar acum s-au fotografiat de parcă sunt cei mai buni prieteni de când există lumea. Uneori, o poză spune totul despre caracterul oamenilor.

În fotbalul românesc, există oameni care sunt dispuşi să facă orice pentru bani! Calcă pe cadavre, jignesc, mint şi, atunci când e necesar, îmbrăţişează omul pe care, cândva, l-au considerat un duşman.

Un exemplu perfect în acest sens e ceea ce s-a întâmplat, în weekend, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Aflaţi printer invitaţi, Anamaria Prodan şi Mihai Stoica s-au împăcat, după o lungă perioadă în care s-au aflat în tabere adverse şi s-au „lucrat“ la greu pentru „ciolan“.

Acum însă, Meme caută cu disperare o cale de a reveni la FCSB, iar Anamaria Prodan, în graţiile lui Gigi Becali, poate fi un aliat important pentru el. Iar impresarul FIFA ştie că, în eventualitatea în care Stoica va reveni la FCSB, se poate folosi de influenţa lui pentru a-şi face mai uşor transferurile şi pentru a-şi promova antrenorii la echipă. 

Tocmai de aceea, împăcarea a fost marcată de o fotografie postată de Prodan pe contul ei de Instagram sub titlul de Răi da’ Buni:

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite