FOTO „Lady in red!“ Româncele şi-au eclipsat adversarele din Fed Cup la dineul oficial, strălucind în ţinute elegante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep e specialistă şi în selfiuri
Simona Halep e specialistă şi în selfiuri

În mod tradiţional, în Fed Cup seara de joi este dedicată unui eveniment cu totul special pentru cele două echipe: dineul oficial.

Sunt două-trei ore în care jucătoarele celor două echipe stau şi petrec împreună. De asemenea, se fac şi cadouri, iar atmosfera este una foarte plăcută. De data aceasta jucătoarele noastre au preferat ţinute elegante, alegând rochiţe roşii. Nemţoaicele au ales stilul casual, venind în blugi şi sacouri.

Echipa noastră e formată din Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru. Căpitanul nejucător e Alina Tecşor.

În echipa Germaniei sunt Angelique Kerber, Andrea Petkovici, Julia Goerges şi Annika a Beck , iar căpitan nejucător este Barbara Rittner 

Federaţia Română de Tenis a publicat pe site-ul oficial regulile de comportament pentru meciul de FED CUP, România - Germania, din Sala Polivalentă din Cluj pentru a evita aglomerarea căilor de acces. Printre acestea este menţionat faptul că accesul în sală se face începând cu ora 11.00, în zilele de sâmbătă 16 aprilie şi duminică, 17 aprilie, iar accesul copiilor preşcolari este permis cu condiţia să fie însoţiţi de posesorii de bilete şi să fie ţinuţi în braţe. Prin intermediul companiei Dr. Oetker, antrenamentul de miercuri a fost deschis publicului, fetele au oferit o sesiune de autografe şi a avut loc o degustare de Pizza Guseppe. De asemenea, compania Dr. Oetker, sponsorul turneului, încurajează echipa naţională şi este alături de fani oferind numeroase surprize promoţionale la meciurile din week-end. .

FOTO Andreea Mitu s-a dezbrăcat lângă Burj al Arab

Simona Halep a primit un cadou care a dat-o pe spate! Şi totuşi nu ştie ce să facă cu el

halep
halep
halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite