FOTO Lesbiană fără inhibiţii: Prima handbalistă gay din România îşi trăieşte povestea de dragoste pe social media

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în ţările nordice, avem foarte multe handbaliste lesbiene care îşi recunosc, deschis, orientarea sexuală, în România, un astfel de subiect e, deocamdată, unul tabu.

În România, orientarea sexuală e un subiect care poate crea mari probleme pentru cei care sunt homosexuali. 

Iar pentru un personaj public, precum un sportiv de performanţă, o relaţie deschisă cu o persoană de acelaşi sex poate avea efecte devastatoare. Mai avem de aşteptat până când societatea românească va privi cu detaşare astfel de cazuri. De aceea, în ultimele 24 de ore, un subiect dezvăluit de gsp.ro a devenit viral, chiar dacă personajul principal e o sportivă aproape necunoscută în ţară.

Laura Vasilescu (34 de ani), o handbalistă care s-a retras în 2018, a recunoscut, de curând, în spaţiul public că trăieşte o poveste de dragoste alături de Steffi Sauer, impresară în lumea showbiz-ului.

Vasilescu a postat mai multe fotografii alături de partenera ei, imaginile fiind însoţite de mesaje romantice: „La mulţi ani! Să îţi păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiţionat“.

Imagine indisponibilă

Are selecţii în naţionala de tineret

Laura Vasilescu a fost nevoită să-şi încheie cariera din cauza unor operaţii la genunchi. Cât a fost sportivă de performanţă, ea a evoluat în România până în 2005, la Remin Deva, la senioare. Apoi, a jucat numai în străinătate, la cluburi din Grecia şi din Germania. 

Pagina ei de wikipedia indică faptul că, în sezonul 2014-2015, ea a fost declarată cea mai bună marcatoare din Bundesliga cu cele 230 de goluri înscrise pentru clubul ei în 26 de meciuri.

Născută la Buzău, interul stânga a făcut primii paşi în handbal la Clubul Sportiv Şcolar Buzău în 2001. Ulterior, a bifat trei selecţii pentru România la tineret, însă n-a făcut niciodată pasul spre prima reprezentativă.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite