FOTO Reghecampf se face de râs în Emirate: A ajuns pe prima pagină a ziarelor. Ce au scris arabii despre el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ce a făcut Laurenţiu Reghecampf (44 de ani) la Al-Wasl Dubai, echipă la care a ajuns în ianuarie 2019, cu siguranţă, niciun club din Emirate nu-l va mai căuta în următoarea perioadă.

Laurenţiu Reghecampf a început să-şi facă bagajele şi are deja achitat biletul de avion spre România. Şi, în curând, va fi văzut la meciurile FCSB-ului, sperând să-l înlocuiască pe Bogdan Argeş Vintilă.

Asta deoarece, mandatul lui „Reghe“ la Al-Wasl e ca şi încheiat. În cele nouă meciuri disputate în acest sezon în toate competiţiile, românul are următorul bilanţ: 2 victorii, 1 egal, 6 înfrângeri. Iar ultimele patru partide au însemnat patru eşecuri cu un golaveraj şocant: 2 goluri marcate, 13 goluri primite!

Sâmbătă, Al-Wasl a fost spulberată în campionat, acasă, în meciul cu Al-Sharjah, scor 1-5! Acum o săptămână, într-o altă partidă cu aceeaşi echipă, dar în Cupa Emiratelor, Al-Wasl a fost distrusă cu 4-0 în deplasare!

După înfrângerea de sâmbătă, în campionat, Al-Wasl a rămas pe ultimul loc, cu 1 punct după patru etape. Drept urmare, ziarele din Emirate au scris că românul e ca şi demis. 

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite