FOTO Schimbare radicală de look pentru Gică Popescu. Cum arată fostul mare internaţional după ce investit 50.000 de euro într-un implant de păr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu a împlinit în luna octombrie 50 de ani şi încearcă să recupereze alături de familie timpul pierdut atunci când a fost închis.

Popescu n-are nici cel mai mic gând să revină în fotbalul românesc, dar asta nu înseamnă că nu urmăreşte atent tot ceea ce se întâmplă, fiind un puternic contestatar al actualei conduceri a FRF. 

Omul care a jucat de 115 ori pentru naţionala României a fost prezent zilele trecute la prima ediţie a memorialului Daniel Prodan, un turneu  organizat la Chiajna la care au mai participat şi alţi fotbalişti din Generaţia de Aur. Cu această ocazie, Baciul a apărut în public cu noul său look, tuns periuţă. În urmă cu ceva timp, el a investit 50.000 de euro într-un implant de păr, dar probabil fie nu e mulţumit de rezultatele acestuia, fie a simţit nevoia unei schimbări.

Săptămâna trecută, Gică Popescu şi Gică Hagi au mers în Turcia, pentru a discuta cu un om de afaceri, care vrea să îi aducă pe cei doi la echipa pe care patronează. 

popescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite