FOTO Sexy şi rea! Simona Halep întâlneşte una dintre cele mai frumoase jucătoare din WTA, care se iubeşte cu răzvrătitul circuitului masculin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alja Tomljenovici
Alja Tomljenovici

Simona Halep o va întâlni în primul tur al turneului de la Roland Garros pe australianca Anja Tomljenovici, ocul 47 WTA.

Australianca de 26 de ani a dobândit cetăţenia acestei ţări în luna ianuarie a anului trecut şi, chiar dacă a crescut la Zagreb (Croaţia), acum reprezintă Australia în tenis. 

La nivel de junioare, Tomljanovici a fost o jucătoare promiţătoare de dublu, câştigând Australian Open 2009, alături de Christina McHale.

Apoi însă, n-a reuşit să aibă rezultate similare, când a devenit o sportivă profesionistă. La simplu, cel mai bun rezultat înregistrat de Tomljanovici a fost calificarea în turul 4 la French Open 2014. La restul turneelor de Grand Slam, a avansat cel mai mult până în turul II. Nici în probele de dublu n-a strălucit la turneele majore, având doar un sfert de finală la Australian Open 2014.

De aceea, nu e o exagerare dacă spunem că adversara Simonei Halep se remarcă, mai degrabă, datorită frumuseţii şi a faptului că, începând din iulie 2015, se află într-o relaţie cu Nick Kyrgios, un „Bad boy“ al circuitului masculin.

Tomljanovici
Tomljanovici

Halep şi Alja Tomljanovic s-au întâlnit o singură dată în circuti, în şaisprezecimile turneului de la Cincinnati, în 2018. Jucătoarea noastră a câştigat în 3 seturi, 4-6, 6-3, 6-3.

Traseul Simonei Halep la Roland Garros

turul I: Alja Tomljanovic (Australia)
turul II: Magda Linette sau Chloe Paquet;
turul III: Lesia Tsurenko, Eugenie Bouchard sau Daria Gavrilova
Optimi: Qiang Wang, Daria Kasatkina
Sferturi: Petra Kvitova, Aryna Sabalenka sau Mihaela Buzarnescu
Semifinale: Naomi Osaka, Serena Williams sau Ashleigh Barty
Finala:  Pliskova, Sloane Stephens, Angelique Kerber.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite